Qui som?

     Vilassar Comerç és l’associació que agrupa als comerciants de Vilassar de Mar. Neix al mes de maig de l’any 2007, com a resultat de la fusió de les tres associacions de comerciants que aleshores existien a Vilassar de Mar. Aquest fet va suposar la conformació i consolidació d’un projecte ambiciós i necessari, tant per l’activitat comercial de Vilassar de Mar com per al mateix municipi.

    Des del 2007, Vilassar Comerç ha recorregut un llarg camí en poc temps. Ha assolit objectius molt importants com són la inauguració de la seva seu social al juliol del 2009, o la contractació de la figura de la coordinadora de comerç. En aquests anys, VILASSAR COMERÇ ha continuat consolidant la seva imatge de marca i ha treballat per donar un servei eficient als mes de 132 comerços associats (dades actualitzades juliol de 2017).

    Vilassar Comerç es defineix en els seus estatuts com una associació de comerciants sense ànim de lucre i de caràcter apolític. L’objectiu principal de l’associació, i motor de les accions que s’organitzen, es defineix en els estatuts: “potenciar i dinamitzar el comerç de Vilassar de Mar” assolint un millor posicionament del comerç de Vilassar de Mar a la comarca que, a la vegada, ajudi a la positiva difusió del nom del municipi.
Durant l’any 2009, l’associació dóna un pas de gegant incorporant-se als plans de dinamització pel comerç, implementats per la Generalitat, i comptem a més a més amb el recolzament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Diputació de Barcelona.

    Dos eslògans utilitzats en diferents campanyes promocionals defineixen el tarannà i la tasca de l’associació i dels comerciants que la integren:

     Fem poble…feu poble i El comerç viu x tu.

 

 

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies